Snörapport -

Bli medlem i IK Frej Täby Fotbollsförening
IK Frej Täby F2011

Vill du spela med oss? Just nu är vi 16 tjejer i laget och vill gärna ha fler lagkamrater! Vi har väldigt kul tillsammans och gillar att utvecklas som fotbollsspelare och individer i gruppen. Säsongen 2024 spelar vi division 3 med ett lag i St-Erikscupen.

I sommar skall vi till Gothia!

Ta kontakt med vår lagledare Tommy på lagledarefrejf11@gmail.com eller 073-6510797 om du är intresserad av att provträna eller veta mer om oss.

I startblocken för en ny säsong
2024-02-18 19:03

Idag spelade vi årets första träningsmatch på bortaplan mot Spånga och lyckades med en bra laginsats vända ett 0-2 underläge till vinst med 3-2.

Under vintern har vi fortsatt att träna flitigt, både utomhus när vädret tillåter och inomhus på Supercenter samt med fysisk träning på Prelivings studio. Detta ger oss en bra grund inför den kommande säsongen.

Med några nya spelare i laget är det spännande att delta i träningar och spela träningsmatcher för att bygga upp ett starkt lagspel och testa våra färdigheter mot verkligt motstånd.

IK Frej har en tydlig plan för att främja den sportsliga utvecklingen, och med satsningen på tjej- och damfotboll ser vi ljust på framtiden.

För vår del innebär detta bland annat gemensamma träningar med F2010-laget och givande matchspel för att anpassa oss till den nivå där våra spelare trivs bäst. Inför starten av Sanktan är flera träningsmatcher planerade.

Om du vill vara med när vi, både F2011-laget och Frejs tjejer, utvecklas till det bästa vi kan bli, är du välkommen att prova på att träna med oss. Kontakta vår lagledare Tommy på telefonnummer 073-6510797 eller via e-post lagledarefrejf11@gmail.com för mer information

Tillsammans blir vi bättre
2024-01-25 07:48

För att skapa goda träningsmiljöer för spelare i olika utvecklingsstadier och för att binda ihop grupperna inför framtidens juniorspel har vi ett bra samarbete och utbyte med F2010. Ett exempel är hur vi har planerat anmälningar till seriespel i Sanktan och så tränar vi tillsammans på tisdagar.

Tillsammans blir vi bättre!

Eckerö Match Camp
2024-01-14 17:52

Vi har varit till Åland och spelat Eckerö Match Camp i Eckeröhallen. Motståndet stod fem olika finska akademi- och ambitionslag för och vi gjorde stabila insatser med fokus på försvar.

Fyra förluster och en vinst blev det till slut för våra tappert kämpande tjejer.

Nu är det träning på hemmaplan som gäller och vi planerar in träningsmatcher under våren. Om det är lag som vill spela mot oss är det bara att kontakta lagledare Tommy Smeds så ser vi om vi får till något.

F2011 till Gothia i sommar
2023-11-26 15:24

I juli kommer ett taggat F2011-lag att åka till Göteborg för att vara med i Gothia Cup och med tanke på hur kul vi hade i Borlänge på Dalecarlia i somras så kommer det att bli en riktigt rolig upplevelse!

Vill du också vara med oss? Kontakta vår lagledare för information om provträning!

Lite kyla stoppar inte oss
2023-10-20 09:23

Vi tränar på under hösten så länge det går. Vi har tre träningstider ute och kommer även ha en inomhustid så det är många tillfällen där man kan vara med och utvecklas.

Träningsmatcher 9v9 är planerade och vi åker på en väldigt spännande cup efter nyår!

Vill du vara med i vårt gäng är det bara att höra av sig till lagledningen och komma på provträning!

Sön 18/2 12:00
Sön 14/1 11:45