SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Bli medlem i IK Frej Täby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till IK Frej Täby Fotboll
 
ICA Täby Kyrkby Fotbollsskola
2024-05-15 14:37

Idrottsklubben Frej tillsammans med ICA Täby Kyrkby bjuder varje sommar in till fotbollsskola. Vare sig du är en nyfiken nybörjare eller redan rutinerad fotbollsspelare – är du välkommen till oss för en rolig och lärorik fotbollsvecka. Vi håller till på Vikingavallen i Täby kyrkby, I år vänder vi oss till pojkar & flickor födda 2016 till och med 2012!

 

Nyhet: Nytt för i år är att vi kommer träna utifrån olika teman kopplade till föreningens spelarutbildningsplan. t. ex. Passa, Skjuta, Utmana finta dribbla & Driva.

 

Tider för i år är följande:

 

ICA Täby Kyrkby Fotbollsskola 1 A + B

Datum: 17-20 juni samt 24-27 juni

Tid: 09.00-15.00

Plats: Vikingavallen/Täby IP

Kostnad: 2995:-

 

Länk till anmälan

 

Det går utmärkt att enbart anmäla sig till enbart en period A eller B. Vänligen kontakta Sportkontoret. Kostnaden för en 4 dagarsperiod är 1595:-

 

ICA Täby Kyrkby Fotbollsskola 2

Datum: 5-9 augusti

Tid: 09.00-15.00

Plats: Vikingavallen/Täby IP

Kostnad: 1995:-

 

Länk till anmälan

 

 

 

Anmälan är bindande. Avgift återbetalas endast om klubben skriftligt meddelats minst 8 dagar innan arrangemanget start, dock drages 200 kr i administrationsavgift. Anmälan till respektive skola stänger 10 dagar innan startdatum.

 

Lunch: Serveras varje dag, maten kommer från Nygårds Värdshus. Lunchen (T ex spaghetti och köttfärssås, Korvstroganoff med ris, pytt i panna med rödbetor, lasagne, hamburgare med bröd, pastasallad eller liknande) serveras med sallad, mjukt eller hårt bröd, dricka och frukt.

Mellanmål: Ta med egen frukt/mellanmål till förmiddagen, på eftermiddagen står IK Frej för frukt till alla deltagande barn och ledare.

 

Utrustning att ta med sig: Fotbollsskor (ute- och inneskor), benskydd, träningskläder, handduk.

 

Kontaktuppgifter: IK Frej Täbys sportkontor: sportkontoret@ikfrej.se eller 08-510 116 75

Seger hemma mot Ursvik för Frejs damer
2024-04-29 09:23

Helgen inleddes på bästa sätt för våra damer efter en förtroendeingivande seger mot serieledande Ursvik. Segern skrevs dock endast till 1-0, även om vi sett till bollinnehav och chanser ”borde” ha skaffat oss själva en större marginal än så.


Ursvik är ett riktigt stabilt lag, med en extra spets i förra landslagsspelaren Jessika Landström.
Denna gång tog vi tag i taktpinnen från start, men hade i första halvlek ofta lite för bråttom att komma till avslut. Det gjorde att vi inte riktigt omsatte vårt stora spelövertag till rejäla målchanser. Ursvik hotade vid en hörna och ett fint läge för nämnda Landström, men vi kändes väldigt trygga och stabila.


I paus talade vi om att våga etablera vårt bollinnehav högre upp i banan, att vara mer noggranna och mindre stressade med vårt sistapass. Det tog spelarna fasta på. Mer och mer spel förlades djupare in på Ursviks planhalva, men det tog en bra stund in i andra innan Clara Henriksson på straff (efter hands) kunde sätta 1-0. Därefter skapades flertalet lägen att punktera matchen. Men, bollen ville inte in. Med tanke på Ursviks spetskompetens, inte minst på fasta situationer, blev sista tio minuterna därmed onödigt nervösa och olidligt lååånga. Men, resultatet stod sig, och tjejerna kunde rättmätigt fira med segersång inne i omklädningsrummet.
Ursvik är som sagt riktigt tunga att möta, och kommer sannolikt att husera i seriens toppskikt under året.


Många riktigt fina insatser av våra Frejtjejer. Från målvakt till våra avgörare på bänken. Och, fina insatser även av alla supportar på läktaren. En härlig start på helgen!

 

Nu väntar Spånga borta lördagen den 4 maj, innan vi har en spelledig helg. ⚽️

Dubbla poäng hos XXL.
2024-04-22 13:57
 
Stekt Burger & Stuff blir ny Guldsponsor till IK Frej Täby Fotboll
2024-04-18 09:33

Vi är glada att kunna meddela att Stekt Burger & Stuff, det välkända familjeföretaget som är känd för sina utsökta hamburgare, har gått in som Guldsponsor till IK Frej Täby Fotboll.

Stekt Burger & Stuff är inte bara kända för sin passion för att skapa enastående hamburgare utan också för sitt starka engagemang för gemenskapen och lokalbefolkningen. Med deras deltagande som Guldsponsor kommer IK Frej Täby Fotboll att kunna fortsätta att investera i sina barn och ungdomars idrottande.

"Vi är mycket glada över att kunna stötta IK Frej Täby Fotboll som deras nya Guldsponsor. För oss handlar det inte bara om att erbjuda fantastiska hamburgare utan också att vara en del av och bidra till gemenskapen. Vi tror på att stötta och främja lokala evenemang och initiativ, och det här samarbetet är ett uttryck för den tron", säger Simon och Tomas, ägare av Stekt Burger & Stuff.

Stekt Burger & Stuff är känt för sin hängivenhet till att använda endast färska ingredienser av högsta kvalitet i sina recept, och deras filosofi om att halvfabrikat inte har någon plats i deras medvetande har gjort dem till en favorit bland matälskare i hela Täby.

Vi ser fram emot att samarbeta med Stekt Burger & Stuff och är övertygade om att deras engagemang och passion kommer att bidra till att utveckla vår verksamhet ännu mer. minnesvärt för våra besökare/kunder/gäster.

För mer information och förfrågningar, vänligen kontakta:

Stefan Bellander, IK Frej Täby Fotboll, stefan@ikfrej.se

Tomas Moranson, Stekt Burger & Stuff, tomas.moranson@gmail.com

 

Om Stekt Burger & Stuff: Stekt Burger & Stuff är ett familjeägt företag som grundades med en passion för att skapa enastående hamburgare med färska och högkvalitativa ingredienser. Beläget i Täby, Södertälje och Mall of Scandinavia , har Stekt Burger & Stuff blivit en favoritdestination för matälskare som söker en autentisk smakupplevelse utan kompromisser. Med deras starka engagemang för gemenskapen och deras filosofi att endast använda färska ingredienser av högsta kvalitet har Stekt Burger & Stuff blivit ett namn att räkna med i den lokala matbranschen. Besök deras restaurang i Täby Centrums Foodcourt för att uppleva deras fantastiska hamburgare och andra läckra rätter.

BLI MEDLEM

Besöksadress 📍

Hövdingavägen 1-3, 18706 Täby.
Box 6038

Telefon ☎️

08-510 116 75

E-post 📧

Sportkontoret@ikfrej.se

Sportkontoret har öppet:

Måndag: 09-17
Tisdag: 09-17
Onsdag: 09-17
Torsdag: 09-17
Fredag: 09-17

(Lunchstängt mellan 12-13)

Café Frejknuten har öppet:

Vardagar: 17-21
Helger: 09-18

Nyheter från våra lag
Herr, 14/05 09:18 
Akademicamp 2024, 13/05 10:32 
Herr, 06/05 17:03 
Herr, 25/04 18:23 
Bosön 2025 för åldersgrupperna 2013-2015, 15/04 11:03