Snörapport -
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

IK Frej erbjuder provspel till P16 Akademin
2023-10-26 12:15

Inför säsongen 2024 erbjuder vi provspel för spelare födda 2008 eller senare. 

 

Målet för IK Frej Täby är under året att erbjuda alla spelare en kvalitativ fotbollsutbildning som fokuserar på individuell utveckling tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt, samt att förbereda spelarna i PA16 inför spel i P17 Allsvenskan Norra 2025, P19 Superettan 2026 och senare för seniorspel på högsta möjliga nivå.

 

Utöver fotbollsträning får våra spelare även idrottspsykologisk utbildning minst åtta gånger/ år, fystester för att säkerställa fysisk utveckling, och föreläsning i kost och återhämtning. Alla delar är viktiga för oss för att spelarna skall ges bästa möjliga förutsättning att nå sin fulla potential som fotbollsspelare.

 

Vi söker Dig som är född 2008 eller senare och som verkligen vet vad du vill, och vill ge dig själv chansen att se hur långt du kan nå. IK Frej Täby erbjuder en lugn och trygg miljö att utvecklas i under ledning av välutbildade, arvoderade tränare

 

Är du intresserad av att provspela till PA16 skickar du in Din ansökan enligt nedan.
Provspel kommer att ske efter kallelse.

 

Maila till Sportchef: oskar@ikfrej.se

 

Ange
Namn:
Personnummer:
Mail:
Telefon:
Nuvarande klubb:
Position:
Bästa fot:
Spets:
Övrigt:

Efter anmälan kommer vi att kalla spelare till provträning när/ om det blir aktuellt.

 

Välkomna!