SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Välkommen till PA15:s lagsida!
2023-03-08 14:02

Välkommen till PA15:s lagsida!

 

Från det år spelarna fyller 15 år erbjuder IK Frej Täby FF en selekterad akademiverksamhet.

 

Syftet med vår akademi är att erbjuda en högkvalitativ utbildning till spelare som har kommit långt i sin utveckling och har en hög ambition och motivation med sin fotboll. Målet är främst att förse vårt A-lag med spelare från de egna leden, men oavsett om de hamnar i föreningens representationslag eller ännu högre upp skall spelarna ha fått en gedigen utbildning under åren i IK Frejs akademiverksamhet.

 

Vår PA15 akademi är främst till för spelare som redan spelar i klubben, och vi roterar kontinuerligt spelare från vårt P15-lag, men vår PA15 akademi är även öppen för spelare utifrån. Vi vet att spelare utvecklas i olika takt och vi vill ge många spelare möjlighet att delta i vår akademiverksamhet om de har rätt inställning, ambition och kunskapsnivå.

 

Vi ställer höga krav på våra spelare i akademilaget vad gäller närvaro, inställning och ambition, samtidigt som vi arbetar hårt för att uppfylla deras behov och förväntningar. Föreningens sportchef ansvarar för att säkerställa en hög kvalitet i vår akademiverksamhet, samtidigt som tränare rekryteras utav klubben för att säkerställa rätt erfarenhet och kompetens för att hjälpa våra spelare att nå sin fulla potential.


Utöver fotbollsträning fyra gånger i veckan fokuserar vi även på mental träning, individuella fystester, kost och återhämtning, rörelse/ motorik etc., allt för att få en bredare kunskapsbas att stå på i framtiden.