SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Bli medlem i IK Frej Täby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Cupglädje!
2023-05-19 11:08

Hej!

 

Vilken otroligt rolig, pirrig och spännande första cup vi alla fick uppleva igår. Sol, bra och schysst spel, förluster, vinster, skratt och lite tårar. Allt som en fotbollsmatch och cup ska innehålla. Tack till er alla, spelande killar, syskon- och föräldrasupporters.

 

Det kan konstateras att värme och mycket spel kräver en hel del dryck, påfyllning av mat/snacks och en portion jäklar anamma för att orka med hela vägen. Vi hoppas att alla kände sig nöjda med sin egen prestation och somnade gott på kvällen.

 

Nu ser vi fram emot nästa cup på nationaldagen, 6 juni, på Näsbydals fotbollsplan. Vi återkommer med kallelser per lag när vi fått spelschema från cuparrangören.

 

Träning på söndag 21/5 kl 11 på IP. 

 

Ha en fin helg!

 

Ledarteamet

Påsklov! Ingen träning sön 9 april och ny tid!
2023-04-04 08:37

Hej!

 

Tiden flyger fram och nu är det snart påsk då det ska ätas ägg och kanske en och annan godisbit. Träningen på söndag den 9 april är därmed inställd eftersom att ledarteamet tar lite ledigt. 

 

I söndags var det killarnas sista inomhusträning för den här terminen och efter påsk börjar vi utomhus. Inomhussäsongen har varit toppen och killarna har verkligen utvecklats.


Ny träningstid framöver är kl 11 - 12 och vi träffas på 7v7-planen. Kallelse skickas ut i vanlig ordning och vi ser gärna att ni svarar om ni kan komma eller inte. Ni har blivit väldigt mycket bättre på det, så en eloge till er föräldrar! Det underlättar för oss ledare att i god tid veta antalet barn som dyker upp.

 

Se gärna över killarnas utrustning så att dom är kittade för utomhusspel. Det är hos XXL som profilprodukter finns att köpa men det är absolut inget krav utan kläder efter väder och bra skor och benskydd är det som gäller.

 

Om ni vet andra killar födda 2016 som vill börja spela med oss så hojta till. Vi har plats i gruppen! Vi återkommer med kallelse till föräldramöte m.m.

 

Ha ett finfint påsklov och njut av det förhoppningsvis vackra vädret!

 

Ledargänget P2016

 

 

God fortsättning! Nu startar vi fotbollssäsongen för 2023
2023-01-12 22:48

Hej och god fortsättning allihopa! 

 

Vi får hoppas att ni haft en fin jul- och nyårsledighet och är sugna på att starta fotbollssäsongen 2023. Vi är taggade och det är ett fantastiskt gäng killar som vi fått förmånen att träna. Killarna kämpade hårt inomhus och har gjort både ett och två kliv framåt i sin bollfärdighet och inte minst hur man lyssnar på sina kompisar och ledare.

 

På söndag den 15 januari Kl 10.30 drar träningen igång och vi uppmanar alla att anmäla ett deltagande. Kallelse har gått ut.

 

Frej har bytt portal från laget.se till Sportadmin.se, gå in på sidan och bekanta er med den och se över era uppgifter att dessa stämmer (mejladresser, telefonnummer). Ladda gärna ned sportadmin-appen för att enkelt kunna svara på kallelserna.

 

Det är också viktigt att om det är någon spelare som väljer att inte fortsätta spela denna säsong så måste man anmäla detta till kansliet.


Vi kommer inom de närmsta veckorna komma ut med mer information om träningsupplägg för terminen och en närmare presentation av oss ledare.

 

Med vänliga hälsningar,

 

Ledarteamet P2016

 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen