Snörapport -
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

IK Frej Täby F2011

Vill du spela med oss? Just nu är vi 15 tjejer i laget och vill gärna ha fler lagkamrater! Vi har väldigt kul tillsammans och gillar att utvecklas som fotbollsspelare och individer i gruppen. Säsongen 2023 spelare vi två lag i St Erikscupen, ett i lätt-serie och ett i svår-serie.

 

Ta kontakt med vår lagledare Tommy på lagledarefrejf11@gmail.com om du är intresserad av att provträna eller veta mer om oss.

En vecka kvar på sommarlovet
2023-08-10 11:44

Nu är det bara en vecka kvar till vi börjar träna igen och spela de avslutande matcherna i Sanktan för detta år.

 

Samtidigt förbereder vi oss för att spela 9v9 nästa år och ser gärna att truppen utökas, så om du är sugen på att spela med oss i IK Frej är det bara att höra av sig till någon av våra ledare.

 

Även om det var trångt under tältet på Dalecarlia i somras finns det plats för fler!

Dalecarlia Cup 2023 färdigspelad
2023-07-06 20:27

Rent sportsligt så var cupen en framgång och följde till pricka IK Frejs syn på nivå när vi vann två matcher, spelade oavgjort i två och förlorade tre. Varje match hade fokusområden som press i zon 2, starkt hemjobb, första pass rätt och många skott.

Det var ovant att spela på ojämna och små gräsplaner för oss men vi anpassade oss bra och ju längre cupen gick desto bättre spel presterade tjejerna. Allra roligast tyckte de flesta var att spela i regnet när det var skitigt :)

 

Att åka på cup med det här laget är riktigt roligt. Nu ser vi fram emot att samla ihop mer till lagkassan så att vi kan ut igen och spela fler cuper!

 

Men först lite semester innan träningarna drar igång igen den 17 augusti.

Sommarcup med bästa laget
2023-06-29 17:23

Vi har dragit till Borlänge för att spela Dalecarlia Cup och vi har jättekul tillsammans.

För att svalka oss efter första matchen i supervärmen åkte vi och badade så vi är taggade för en kvällsmatch.

 

Håll koll på vårat Insta för mer bilder från cupen!

Livesändningar och highlights
2023-05-29 15:13

Vi sänder många av våra matcher live på minfotboll.svenskfotboll.se och efter matcherna klipps även det ihop highlights från matcherna som man kan titta på i efterhand.

 

Så kan du inte vara på plats är detta second best!

 

In på Min Fotboll och följ F2011 för bra fotboll och kul underhållning!

Efter match fyller vi på med bra energi
2023-05-07 06:43

Vi har som rutin att alltid samlas och äta någonting direkt efter träning eller match. Här har vi precis spelat mot Kista SC KFUM i Sanktan och under lugn och med gemenskap äter vi medhavd frukt eller bar. Om någon har glömt delar vi med oss.

 

Varför? För att skapa goda vanor och förstå vikten av att fylla på energidepåerna direkt efter träning med någonting nyttigt. Och naturligtvis för att vi är bäst tillsammans!