Snörapport -
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

IK Frej Täby F2011

Vill du spela med oss? Just nu är vi 15 tjejer i laget och vill gärna ha fler lagkamrater! Vi har väldigt kul tillsammans och gillar att utvecklas som fotbollsspelare och individer i gruppen. Säsongen 2023 spelare vi två lag i St Erikscupen, ett i lätt-serie och ett i svår-serie.

 

Ta kontakt med vår lagledare Tommy på lagledarefrejf11@gmail.com om du är intresserad av att provträna eller veta mer om oss.

F2011 till Gothia i sommar
2023-11-26 15:24

I juli kommer ett taggat F2011-lag att åka till Göteborg för att vara med i Gothia Cup och med tanke på hur kul vi hade i Borlänge på Dalecarlia i somras så kommer det att bli en riktigt rolig upplevelse!

 

Vill du också vara med oss? Kontakta vår lagledare för information om provträning!

Lite kyla stoppar inte oss
2023-10-20 09:23

Vi tränar på under hösten så länge det går. Vi har tre träningstider ute och kommer även ha en inomhustid så det är många tillfällen där man kan vara med och utvecklas.

 

Träningsmatcher 9v9 är planerade och vi åker på en väldigt spännande cup efter nyår!

 

Vill du vara med i vårt gäng är det bara att höra av sig till lagledningen och komma på provträning!

F2011 tar nästa kliv
2023-10-03 14:23

Nu har vi spelat vår sista match 7v7 och lägger om fokus för spel 9v9. Under hösten tränar vi vidare och bokar flera träningsmatcher för att vara redo för cup på Åland efter nyår.

 

Är du intresserad av att spela med oss? Kontakta då någon av oss ledare för mer information!

En vecka kvar på sommarlovet
2023-08-10 11:44

Nu är det bara en vecka kvar till vi börjar träna igen och spela de avslutande matcherna i Sanktan för detta år.

 

Samtidigt förbereder vi oss för att spela 9v9 nästa år och ser gärna att truppen utökas, så om du är sugen på att spela med oss i IK Frej är det bara att höra av sig till någon av våra ledare.

 

Även om det var trångt under tältet på Dalecarlia i somras finns det plats för fler!

Dalecarlia Cup 2023 färdigspelad
2023-07-06 20:27

Rent sportsligt så var cupen en framgång och följde till pricka IK Frejs syn på nivå när vi vann två matcher, spelade oavgjort i två och förlorade tre. Varje match hade fokusområden som press i zon 2, starkt hemjobb, första pass rätt och många skott.

Det var ovant att spela på ojämna och små gräsplaner för oss men vi anpassade oss bra och ju längre cupen gick desto bättre spel presterade tjejerna. Allra roligast tyckte de flesta var att spela i regnet när det var skitigt :)

 

Att åka på cup med det här laget är riktigt roligt. Nu ser vi fram emot att samla ihop mer till lagkassan så att vi kan ut igen och spela fler cuper!

 

Men först lite semester innan träningarna drar igång igen den 17 augusti.