Snörapport -
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Välkommen till IK Frej Fotboll Damlagets lagsida

En ung seniortrupp som säsongen 2023 spelar i div 3A
Säsongen 2020 började truppen sin resa i div 5 och säsongen 2021 gick de obesegrade genom div 4 med hela 67-3 i målskillnad. Efter två säsonger med spelare från juniortruppen, startade IK Frej 2022 återigen ett separat damlag på seniorsidan. Nykomlingar i div 3 säsongen 2022 och avslutade med en andraplats i tabellen.


Intresserad av att provträna, kontakta Oskar Olson - oskar@ikfrej.se eller 070-436 22 06

Vi ses på Vikingavallen!

Fina mål och stabil seger mot Spånga
2023-09-18 23:23
Firande efter Ida Hedstads 1-0

Söndagen den 10 september fick vi, i återvändande sensommarvärme, besök av Spånga. Vårsäsongens bortamatch var en fysisk batalj, en tuff kamp på en ojämn plan där lagen delade på poängen. I tabellen parkerade våra damer på fjärde plats inför avspark, med just Spånga placeringen bakom. Vid seger skulle de knappa in vårt försprång till en poäng.

 

Denna söndag tog vi efter jämna första fem minuter greppet om matchen, och höll det faktiskt sedan hela vägen in mot slutsignalen. Vi blev mer och mer noggranna i passningsspelet, och började skapa lägen. Efter tio minuter fick Moa A tag på bollen mitt på Spångas planhalva. Hon avancerade ett antal meter och kunde fint finna Ida H på fötterna med friläge som följd. Ida rundade snyggt målvakten och satte 1-0. Tvåan kom i mitten av halvleken när Ingrid fann nämnda Ida H. Två gånger. Först med en längre boll ut mot vänster. Ingrid följde med upp och fick bollen åter från Ida, väggade i retur varpå Ida var i skottläge. Hon fintade ner sin back och satte sedan tvåan. Trean kom fem minuter senare där Ida kom djupt in i straffområdet och retfullt enkelt kunde ge Clara öppet mål med en nätt passning snett-inåt-bakåt.

 

3-0 stod sig in i halvtidsvilan. Vi upplevde att vi var starkare, och ville i paus främst poängtera att vi inte skulle tappa fokus. När fyran kom redan efter fyra minuters spel av andra kände nog båda lagen att det var spiken i kistan denna eftermiddag. Målet kom förresten av att Ida B snyggt bröt bollen direkt efter ett Spångainkast högt upp i banan. Ida spelade in till Ingrid som drog sig in i banan och fick till ett högt lobbskott med vänstern. Otagbart, ribba in i bortre hörnet. Femman kom drygt fem minuter senare när Clara satte sitt andra, ånyo framspelad snett bakåt av Ida H. Ytterligare fem minuter därpå bröt Moa A ett uppspel. Hon hittade Ida H på ett tillslag, som gjorde detsamma med Ingrid. Alla, utom Ingrid, trodde nog att bollen var aningen för brant. Några snabba steg gjorde att hon ändå snappade upp bollen. Hon vände därefter bort sin back och satte bollen i taket ännu en gång, nu dock i närmsta hörnet. Stiligt!

 

Därefter gick tempot gradvis ner. Inte så konstigt då vi hade 6-0 med halvtimmen kvar. Samtidigt värt att betona att det var helt stabilt även fortsättningsvis, inklusive att chanser skapades av oss. Sjuan kom med dryga tio minuter kvar. Uppspel från Julia till Ingrid. Ingrid direkt tillbaka till Julie, som fann Ida H som i sin tur sätter bollen till Ingrid. Hon tar några meter och drar till med högern från distans, Bollen går i ribban och ner i backen. Vem går på returen om inte säsongsdebuterande Amelie som utan att tveka lägger in bollen i mål. Härligt, och hjärtligt välkommen tillbaka Ame!

 

7-0 blev också slutresultatet. Tack till domare och motståndare för trevlig match. Denna gång kom inte Spånga upp i samma nivå som senast. Samtidigt som vi gjorde det klart bättre nu. Extra beröm till Julia L för lugnt, resolut och stabilt mittbacksspel, till Moa A som verkligen trivdes i sin nygamla roll på det inre mittfältet och därifrån kunde hitta fina genomskärare och direktpass, och till Ida Hedstad på topp som fortsatt är i fantastisk höstform och verkligen visar vägen. Egentligen borde ännu fler nämnas, det var en gedigen insats från hela laget IK Frej. Men visst, utöver de nämnda och målskyttarna vill jag även ta hatten av för vikarierande målvakten Tilda. Inte mycket att agera på denna gång, men, tack för att du på nytt hjälpte oss i Ellas frånvaro.

 

Söndagen den 17 september var spelfri eftersom Marieberg uteslutits ur serien, vilket gör att nästa match för Frejs damer inte går av stapeln förrän söndagen den 24 september då laget åker till Kungsholmen och Stadshagens IP för att möta Vasastan. Tag gärna plats bland Frejvänner på läktaren kl 1600. Tyvärr är inte jag på plats då pga resa i jobbet, så de småländska tillropen från sidan blir färre.


Vid pennan Per, och bakom kameran Eva-Lotte 

Sju nya poäng att redovisa för damlaget
2023-09-06 07:42

Då är matchskribenten åter bakom tangenterna, efter visst fokus på annat än fotbollsskriverier. Hur nu det är möjligt??!!

 

Nåväl. Tre matcher, och sju poäng, att summera: Kungsängen – Frej 0-6, Frej – Dalhem 2-2 respektive Essinge – Frej 1-4. 

 

Tar vi dem i kronologisk ordning hamnar vi först på söndagen den 20 augusti, då vi bortabesegrade Kungsängen på deras fin-fina naturgräsplan. Slutresultatet skrevs till klara 6-0. Vi tog tag i matchen direkt och jag tror att samtliga på och runt planen kände att det var en tidsfråga innan bollarna skulle börja rulla in. Mängder av chanser skapades, och inte minst vår toppforward Ida Hedstad visade genast att denna match bara skulle vinnas. Agnes var också inblandad i massor, och det var rejält i underkant och smått overkligt att det bara stod 1-0 i paus, ett mål av nämnda Ida snyggt assisterad av Tyra.

 

Vi betonade i pausen vikten av att ånga på, att fortsätta, att inte slappna av. Trots den stora överlägsenheten är en uddamålsledning alltid skör, och motståndarmålvaktens långa utsparkar kan leda till farligheter om vi brister i koncentration. Tjejerna tog fasta på det vi kommit överens om. Chanserna fortsatte radas upp, men det tog en god stund innan 2-0 äntligen kom. Och därefter rullade bollarna in i strid ström. 2-0 av Clara framspelad av Ingrid, 3-0 av den sistnämnde assisterad av Erika. Fyran av Ingrid på pass från Ida, och vid femman fullbordade Ingrid sitt äkta hattrick utan assist. 6-0 till sist som sagt, där Agnes slutligen rättvist fick komma med i målprotokollet.

 

Alla gjorde en fin insats, verkligen. Inte minst andra halvlek. Snygga mål, när de väl kom. Extra fina insatser av ytterbackarna för dagen Julia och Amanda, samt hårt arbetande Ida och Agnes framåt. En spelare som gör tre mål och två assist och heter Ingrid måste naturligtvis också lyftas. Tack också till Kungsängen som stred tappert.

 

Därefter lördagen den 26 augusti, en match jag själv inte kunde se live (där dessutom videoupptagningen nere på Vikingavallen tyvärr inte fungerade). Det var hursomhelst toppkonkurrenten Dalhem som kom på besök. 2-2 slutade denna drabbning, och så beskrivs matchen av alla jag dryftat den med. Ännu en match tog Ida Hedstad initiativet från )start, och via en snygg individuell prestation satte hon snabbt 1-0. Glädjen blev dock kortvarig, bara två minuter senare kvitterade våra gotländska motståndare. Redan i den 16e minuten gjorde de dessutom 2-1, men nu var det vi som snabbt kvitterade till. 2-2 av Ingrid framspelad av Clara. När detta skedde återstod ungefär tre fjärdedelar av matchen.

 

Trots att vi är bra på att lugnt och metodiskt rulla boll så kom vi inte riktigt igång denna lördagseftermiddag. Givetvis kan det också tillskrivas ett tufft och aggressivt försvarsspel från motståndarna, som satte press på oss högt upp i banan. Men, tydligt är att spelare, tränare och publik är eniga om att vi faktiskt inte riktigt kom upp i den nivå vi önskar denna gång. Positivt såklart att vi inte ger oss. Vi kör på ändå in i kaklet, och har faktiskt två farliga hörnor i matchens absolut sista övertidsminut. Men, det slutar 2-2, vilket enligt uppgift får sägas vara ett rättvist resultat. Ska vi besegra Dalhem hemma på Vikingavallen behöver vi vara bättre på att spela vårt eget spel – en sak att lägga på minnet inför nästkommande säsong. Ett extra omnämnande förtjänar helt klart Ida H, men också comebackande Vilma. Tack Dalhem för besöket – det är imponerande att prestera under lagets ständiga långresor till fastlandet för seriematcher.

 

Avslutningsvis i denna matchrapportskavalkad har vi då senaste söndagens match borta mot Essinge IK. Knappt hade matchen startat förrän hemmalaget hade chockat oss. En boll i djupet skarvades fram med friläge och mål som följd. Vår målvakt Tilda Nilsson chanslös -  inte den start varken hon eller laget förväntat sig. Det tog oss 10-15 minuter att vakna till, men sedan tog vi taktpinnen. I första halvlek mest via kamp och individuella prestationer, i andra mer och mer via ”vårt” eget metodiska spel.

 

Det återspeglas även när vi tittar på målen. Vår kvittering görs av Ingrid som dribblar sig igenom försvaret efter knappa 20 minuter. 2-1 kommer när Ida H tajmar en djupledslöpning utmärkt och Moas boll kommer perfekt. Skönt att gå till vila i ledning. Andra halvlek som sagt snäppet bättre igen. Tidigt i densamma gör vi något vi pratat en del om efter sommaruppehållet, nämligen mål på hörna. Ingrid slår in den mot första ytan där Erika i kamp med två Essingeförsvarare tillsammans med dessa ser till att böka in bollen i mål. 3-1, härligt. Fyran kommer med ca tio minuter kvar – Ingrid på klassisk passning snett-inåt-bakåt av Amanda. Den sistnämnda gjorde förresten en riktigt fin insats och hade två ramträffar och ytterligare vassa avslut på mål – låt oss hoppas att utdelningen kommer i nästa omgång istället.

 

Essinge gör en bra match, och vi är sett till densamma överraskade av deras knappa poängskörd hittills under säsongen. Fler poäng är definitivt i vardande om de fortsätter som mot oss. Frejsegern dock rättvis, och spelare och ledare tycker nog ändå att den kunde varit något mål större… Värt att poängtera avseende Frej är att Tilda gladde oss alla med att ta plats mellan stolparna nu när Ella blivit förkyld, samt att Emily gjorde sin första halvlek för säsongen. Kul x 2!

 

Härnäst väntar match hemma mot svåra Spånga nu på söndag den 10 september. Avspark hemma på Vikingavallen kl 18. Vi ses!

 

/ Per Aronsson

Höstsäsongen inledd: IK Frej - Råsunda 1-2 (1-1)
2023-08-19 10:59

I söndags eftermiddag inleddes höstsäsongen för vårt damlag. Det var en tuff start direkt mot andraplacerade Råsunda. Vi såg fram emot denna retur litet extra då vi inte tyckte vi kom upp i normal nivå när vi förlorade avslutande vårmatchen mot dem.

 

Två taggade lag drog igång matchen i riktigt sommarväder. En intensiv och böljande inledning följde, med ett par halvchanser åt båda håll. Vi behövde en kvart för att hitta ”lagom” ambitionsnivå, dessförinnan ville vi onödigt tidigt hitta avgörande passningar. Ett av dessa försök gav Råsunda möjlighet till snabb omställning inne på vår planhalva, och ett högt och väl avvägt lobbskott innebar 0-1.

 

Därefter spelade vi riktigt bra. Absolut kunde vi ha vänt spelet ännu oftare, flyttat på Råsundaspelarna ännu mer, men jag tror att flertalet åskådare skriver under på att vi verkligen förde spelet. Ett vackert kvitteringsmål gjordes också, där vi verkligen vände runt spelet från höger till vänster. Lova kom med fart och hittade in till Clara som vackert kvitterade. Därefter väntade nog de allra flesta på tvåan, men vi gick till pausvila med 1-1.

 

Det var högt tempo i matchen. Vi önskade fokusera på att behålla tålamodet, få motståndarna att springa ännu mer, och att vi skulle gasa på när vi väl ville gasa. Även vi kände av farten och värmen, men bedömde att motståndarna gjorde det än mer…

 

Andra halvlek blev jämnare än den första. Men, fortsatt med oss som det lag som förde spelet. Råsundas spelskickliga och kloka spelare fortsatte att stå rätt, och vårt övertag resulterade inte i så många klara chanser som vi hoppades på. Närkamperna och duellerna var många, och det är fint att se att vårt unga gäng verkligen inte viker ner sig i tuffa dueller mot större och starkare tjejer.

 

1-1 står sig länge. Plötsligt får Råsunda en chans där Ella får göra en fin fotparad, och där kom en tankeställare att vi snart måste få utdelning, annars kan det istället bli förlust. Sekunder senare får Amanda ett läge som Råsundas målvakt parerar med viss hjälp av målställningen. Vi fortsätter slita, och matchens lirare Lova Nilsson fortsätter att forsa fram längs sin vänsterkant (bilden visar motsvarande forsande mot Dalhem borta i våras). Fortsatt inga jättelägen dock, mer skott utifrån.

 

Med knappa tio minuter kvar för Råsunda en frispark 10 m in på vår planhalva. De flyttar upp sina nickstarka spelare. Inlägget kommer och en perfekt tajmad löpning och nick renderar ett vackert ledningsmål. 1-2.

 

Vi fortsätter att forcera, och Ida Berg som svarat för ett väldigt piggt inhopp blir fälld i straffområdet. Straff, bara minuten senare. Målvakten går åt rätt håll och räddar. Därefter hanterar Råsunda rutinerat de sista fem minuterna och inkasserar tre poäng.

 

Råsunda är bra – bara att gratulera till segern. Deras jämna kvalitet på alla positioner, inklusive deras kraft, spelskicklighet och rutin, trumfade ännu en gång vår fart och vår önskan att metodiskt flytta bollen. Men, i det stora hela gör vi en fin prestation. Förbättringspotential finns som alltid – men en ”vanlig” dag hade prestationen givit poäng. Minst en, sannolikt tre. Jag har redan skrivit om matchens lirare Lova ovan, men gör det igen: Vilken fröjd det är att se henne flyta fram längs kanten, till synes outtröttlig. Fin laginsats dock – av hela truppen!

 

Vi tar nya tag imorgon söndag kl 13:00 då vi på bortaplan möter Kungsängen. Vi hoppas på ditt stöd på Kungsängens IP då!

 

/ Per

Råsunda-Frej 6-3 (2-3)
2023-07-01 18:02
Skytteholm 18 juni

Söndagen innan midsommar avslutade vi vårsäsongen borta på Skytteholm mot Råsunda. En spännande match, då vi spelade om vilket lag som skulle gå till sommarvila på andraplatsen i tabellen.

 

Vi mötte ett starkt och rutinerat lag, och det kändes som att detta skulle kunna bli en riktig kamp. Vår avsikt var att vår fart och vårt passningsspel skulle fälla avgörandet. Från start såg vi å ena sidan aningen starkare ut än motståndarna, å andra sidan tycktes vi inte fullt påkopplade. Det kändes inte rättmätigt att Råsunda satte 1-0 efter 10 minuter, men det hann vi lyckligtvis inte älta särdeles länge eftersom vi genom Agnes satte 1-1 minuten senare, efter fin framspelning av Clara.

 

Halvleken fortsatte sedan likadan; att vi kändes vassast, att starka Råsundaspelare verkligen spjärnade emot och hotade oss, och fortsatt att vi inte riktigt kändes så trygga och stabila som vi gjort på sistone. Vår plats i förarsätet tydliggjordes ändå i minut 39 när vår högerback för dagen, Amanda, ännu en gång kom fram längs kanten. Snyggt byggt anfall förresten, där Agnes till sist lägger ut till Amanda. Denna gång touchade hennes inlägg på en försvarare och ställde målvakten. Litet slumpartat, men fullt rättvist. 2-1 till Frej!

 

Efter målet var det Råsundas tur att i princip genast kvittera. Från sidan kändes det som att vi släppte till lägen för enkelt denna söndag. Ett av dessa resulterade alltså i 2-2. Direkt efter kvitteringen  trycker dock Ingrid in 3-2 till Frej med ett skott från distans, efter att ha haft bud på liknande mål redan tidigare i halvleken. De två sista minuterna av densamma bjöd inte på fler överraskningar, utan vi gick till halvtidsvila med en 3-2-ledning som vi tyckte borde ha varit något mål större. Samtidigt var vi medvetna om att vi släppt till många chanser, och hade inte Ella briljerat med tre högklassiga parader hade vi faktiskt kunnat vara i underläge…

 

Tanken inför andra var att stänga till centralt, samt att höja koncentration och bolltempo för att verkligen nyttja våra styrkor i större utsträckning.

 

Ibland går det som man tänker sig. Andra gånger inte. Denna söndag blev det ”inte”. Råsunda kvitterar till 3-3 efter tre minuter och efter ytterligare tre minuter gör de 4-3. Och när vi försöker repa mod och bita i grinar oturen oss i ansiktet när vi med en läcker bredsida från distans liksom styr in 5-3 i eget mål. Dvs, under andra halvlekens första tio minuterna har Råsunda vänt 2-3-underläge till ledning 5-3. Vi vann inga närkamper, vi väntade på fel sida av deras spelare för att få bollen osv osv. Tio minuter att glömma, eller snarare, att ta lärdom av.

 

Därefter strider vi hyggligt tappert halvleken igenom, men, vi gör det mer och mer på deras villkor. Vi gör dem så bra vi kan genom att inte spela vårt spel, utan deras. Farten och passningsspelet, som åtminstone delvis fanns i första halvlek, lyser nu med sin frånvaro. Allt är en kamp. Absolut flyttar vi fram positionerna sista kvarten, helt klart. Och absolut har vi ett kanonläge som vi gör mål på i nio fall av tio redan med halvtimmen kvar. Men, utöver det skapar vi inga riktiga lägen. På övertid gör istället Råsunda 6-3, varpå domaren blåser av matchen.

 

Riktigt tungt. Kompakt tystnad i omklädningsrummet. Det var verkligen inte så vi ville avsluta vårsäsongen. Stort grattis till ett rutinerat och klokt Råsunda. Bland de våra måste ändå två spelare framhållas: Först och främst storspelande målvakten Ella, som trots sex insläppta verkligen fick visa sig på styva linan. Dessutom Amanda, som för första gången sedan nio-mot-nio-tiden fick starta en match som ytterback. Det skötte hon med glans, både offensivt och defensivt.

 

Trots läsningen ovan tar vi nu sommarledigt med gott humör. Hur kommer detta sig undrar vän av ordning? Jo, på måndagsträningen, dagen efter matchen, var det riktigt härligt att se, och höra, tjejerna nere på Vikingavallen. Först med kloka, framåtriktade och konkreta analyser av ”hur kunde det bli så här”, och inte minst ”hur gör vi det bättre”. Rätt inställning och attityd, och ansvarstagande. Därefter en härlig träning som, via snacket innan, faktiskt enbart andades glädje och revanschlusta. Skönt att kunna gå till vila med en gemensam och positiv kraft snarare än en känsla av allmänt elände.

 

Summerar vi vårsäsongen står det tydligt att försäsongen blev lite för kort för oss. Inte för vissa av spelarna, men för truppen i stort. Serien började ”för tidigt”. Vi kom igång först efter några matcher. Därefter var vi starka. Jaja, fram till sista matchen mot Råsunda. Nu tar vi sommarvila och laddar för första seriematchen söndagen den 13 augusti kl 17:30, hemma på Vikingavallen. Då vänder serien, vilket gör att vi får chansen att visa oss ifrån vår rätta sida mot just Råsunda. Bra fotbollsspel går inte att beställa, men, vi ska hursomhelst göra vad vi kan för att få till en bättre prestation.

 

Men en sak i taget. Nu ska vi njuta av litet ledighet. Tack till alla er som följt oss under våren. Ha en underbar sommar – vi ses i augusti!

 

✏️ Per Aronsson

Frej - Kungsängen 4-0 (2-0)
2023-06-12 19:01
Truppen mot Kungsängen

I vackert sommarväder välkomnade vi tidigt på söndagskvällen topplaget Kungsängen till Vikingavallen. Vi förväntade oss samma tuffa drabbning som vid vardera sammanstötning ifjol, då vi vann varsin match i toppstriden.

 

Denna dag tog vi tag i taktpinnen från början och visade att vi ville ha tre nya poäng. Första tiominutersperioden kom vi fram både till höger och vänster med fina inspel som gav kanonchanser. Därefter blev det, på gott och ont, på vår vänstersida vi huserade nästan hela halvleken. 

 

Positivt: Linnea stod för den ena läckra framspelningen efter den andra, Lova flög fram, Clara skapade massor, och tillsammans med Ida, Ingrid och Erika återerövrades dessutom eventuella tappade bollar omedelbart.

 

Negativt: Agnes och Moa, och delvis Julia, blev inte så involverade som vi önskade, vi blev litet ensidiga…

 

Det positiva övervägde dock med tanke på mängden kvalificerade målchanser, och mängden fina anfall. I ett av dessa, efter en kvart, gick bollen från Linnea till Lova som fann Ingrid snett-inåt-bakåt, mitt personliga favoritmoment i fotboll för övrigt, och till sist kom det rättvisa 1-0. I princip direkt därefter kommer Lova i ny löpning ner mot hörnflaggan. Denna gång lägger hon ett väl avvägt högre inlägg mot bortre där Agnes snyggt möter bollen med pannan till 2-0.

 

Trean hänger i luften mest hela tiden, medan Kungsängen faktiskt endast hotar med ett par hörnor och en frispark i bra läge. Vi tyckte vi skulle ha lett med mer i paus.

 

I paus pratar vi om att tugga på, att höja bolltempot ännu litet mera, men främst att säkra att vi får med vår högerkant i spel på allvar.

 

Vi lyckades med det vi önskade. I minut 46-60 leder det till ett par frilägen och därtill flera möjligheter att punktera matchen. Kungsängen är nu förvånande nog knappast på vår planhalva, och vi nyttjar båda kanterna till fullo.

 

Alla spelare gör det bra, men efter 15-20 minuter börjar vi byta för att säkra att vi kan bibehålla fart och tryck. Det dröjer dock till minut 80 innan trean kommer, då Moa A lyckas knoppa in efterspelet av en hörna, och strax därefter sätter Clara vackert 4-0 i bortre gaveln. 

 

En riktigt stabil och fin prestation av Frej. Det är faktiskt så att denna afton borde segersiffrorna varit större. Tyra och Linnea utstrålade pondus och trygghet i hela matchen, härligt. Lova involverad i väldigt mycket matchen igenom, medan Moa A tillsammande med Agnes till höger hade som roligast i andra halvlek. Erika fördelade fint från start, och Julia blev sådär härligt och nyttigt intensiv efter en smäll mitt i första halvlek. Framåt är vi tunga och giftiga med Ingrid bakom Clara, Agnes och Ida, och vi har spännande alternativ med Olivia och Amanda. Samtliga hade säkert velat peta in ytterligare någon boll idag, men, vi skapar mycket och gör dessutom ett viktigt och bra försvarsarbete. På tal om försvarsarbete: Ella som alltid stabil i målet, säker med fötterna, och sattes egentligen aldrig riktigt på prov i övrigt.

 

Sedan ett par omgångar tillbaka är flertalet spelare äntligen åter i full träning. Det märks tydligt, på många sätt. Ett är att det nu är riktigt knepigt för vår huvudtränare att ta ut startelvan. Konkurrensen är stor. Väldigt bra! Denna vecka var det Olivia, Amanda, Alice och comebackande Moa E som stod för fina inhopp och visade att de gärna startar i vårsäsongsavslutningen, borta mot serietvåan Råsunda. Matchen spelas på Skytteholms IP kl 1800. 

 

Väl mött då, vi behöver och uppskattar storligen din support. 

 

Avslutar med ett stort tack till publik, trevlig domartrio och sympatiskt motstånd. Räknar med att stöta på ett rejält revanschsuget Kungsängen när vi möts på deras naturgräs i höst.

 

📝 Per Aronsson

📸 Ingela Spets