Bli medlem i IK Frej Täby Fotbollsförening
Välkommen till IK Frej Täby Fotboll

IK Frej erbjuder provspel till P16 Akademin
2024-05-23 15:06

Vi har några platser i vår trupp som behöver kompletteras. Vi öppnar därför upp igen för provspel för att ansluta till laget inför höstsäsongen. Är du intresserad av att ansöka om provspel, och ge dig själv chansen att eventuellt ta en plats i vårat P17 Allsvenska lag inför säsongen 2025 hittar Du mer information nedan.

Målet för IK Frej Täby är under året att erbjuda alla spelare en kvalitativ fotbollsutbildning som fokuserar på individuell utveckling tekniskt, taktiskt, fysiskt och mentalt, samt att förbereda spelarna i PA16 inför spel i P17 Allsvenskan Norra 2025, P19 Superettan 2026 och senare för seniorspel på högsta möjliga nivå.

Utöver fotbollsträning får våra spelare även idrottspsykologisk utbildning minst åtta gånger/ år, fystester för att säkerställa fysisk utveckling, och föreläsning i kost och återhämtning. Alla delar är viktiga för oss för att spelarna skall ges bästa möjliga förutsättning att nå sin fulla potential som fotbollsspelare.

Vi söker Dig som är född 2008 eller senare och som verkligen vet vad du vill, och vill ge dig själv chansen att se hur långt du kan nå. IK Frej Täby erbjuder en lugn och trygg miljö att utvecklas i under ledning av välutbildade, arvoderade tränare

Är du intresserad av att provspela till PA16 skickar du in Din ansökan enligt nedan.
Provspel kommer att ske efter kallelse.

Maila till Sportchef: oskar@ikfrej.se

Ange
Namn:
Personnummer:
Mail:
Telefon:
Nuvarande klubb:
Position:
Bästa fot:
Spets:
Övrigt:

Efter anmälan kommer vi att kalla spelare till provträning när/ om det blir aktuellt.

Välkomna!

ICA Täby Kyrkby Fotbollsskola
2024-05-15 14:37

Idrottsklubben Frej tillsammans med ICA Täby Kyrkby bjuder varje sommar in till fotbollsskola. Vare sig du är en nyfiken nybörjare eller redan rutinerad fotbollsspelare – är du välkommen till oss för en rolig och lärorik fotbollsvecka. Vi håller till på Vikingavallen i Täby kyrkby, I år vänder vi oss till pojkar & flickor födda 2016 till och med 2012!

Nyhet: Nytt för i år är att vi kommer träna utifrån olika teman kopplade till föreningens spelarutbildningsplan. t. ex. Passa, Skjuta, Utmana finta dribbla & Driva.

Tider för i år är följande:

ICA Täby Kyrkby Fotbollsskola 1 A + B

Datum: 17-20 juni samt 24-27 juni

Tid: 09.00-15.00

Plats: Vikingavallen/Täby IP

Kostnad: 2995:-

Länk till anmälan

Det går utmärkt att enbart anmäla sig till enbart en period A eller B. Vänligen kontakta Sportkontoret. Kostnaden för en 4 dagarsperiod är 1595:-

ICA Täby Kyrkby Fotbollsskola 2

Datum: 5-9 augusti

Tid: 09.00-15.00

Plats: Vikingavallen/Täby IP

Kostnad: 1995:-

Länk till anmälan

Anmälan är bindande. Avgift återbetalas endast om klubben skriftligt meddelats minst 8 dagar innan arrangemanget start, dock drages 200 kr i administrationsavgift. Anmälan till respektive skola stänger 10 dagar innan startdatum.

Lunch: Serveras varje dag, maten kommer från Nygårds Värdshus. Lunchen (T ex spaghetti och köttfärssås, Korvstroganoff med ris, pytt i panna med rödbetor, lasagne, hamburgare med bröd, pastasallad eller liknande) serveras med sallad, mjukt eller hårt bröd, dricka och frukt.

Mellanmål: Ta med egen frukt/mellanmål till förmiddagen, på eftermiddagen står IK Frej för frukt till alla deltagande barn och ledare.

Utrustning att ta med sig: Fotbollsskor (ute- och inneskor), benskydd, träningskläder, handduk.

Kontaktuppgifter: IK Frej Täbys sportkontor: sportkontoret@ikfrej.se eller 08-510 116 75

Seger hemma mot Ursvik för Frejs damer
2024-04-29 09:23

Helgen inleddes på bästa sätt för våra damer efter en förtroendeingivande seger mot serieledande Ursvik. Segern skrevs dock endast till 1-0, även om vi sett till bollinnehav och chanser ”borde” ha skaffat oss själva en större marginal än så.

Ursvik är ett riktigt stabilt lag, med en extra spets i förra landslagsspelaren Jessika Landström.
Denna gång tog vi tag i taktpinnen från start, men hade i första halvlek ofta lite för bråttom att komma till avslut. Det gjorde att vi inte riktigt omsatte vårt stora spelövertag till rejäla målchanser. Ursvik hotade vid en hörna och ett fint läge för nämnda Landström, men vi kändes väldigt trygga och stabila.

I paus talade vi om att våga etablera vårt bollinnehav högre upp i banan, att vara mer noggranna och mindre stressade med vårt sistapass. Det tog spelarna fasta på. Mer och mer spel förlades djupare in på Ursviks planhalva, men det tog en bra stund in i andra innan Clara Henriksson på straff (efter hands) kunde sätta 1-0. Därefter skapades flertalet lägen att punktera matchen. Men, bollen ville inte in. Med tanke på Ursviks spetskompetens, inte minst på fasta situationer, blev sista tio minuterna därmed onödigt nervösa och olidligt lååånga. Men, resultatet stod sig, och tjejerna kunde rättmätigt fira med segersång inne i omklädningsrummet.
Ursvik är som sagt riktigt tunga att möta, och kommer sannolikt att husera i seriens toppskikt under året.

Många riktigt fina insatser av våra Frejtjejer. Från målvakt till våra avgörare på bänken. Och, fina insatser även av alla supportar på läktaren. En härlig start på helgen!

Nu väntar Spånga borta lördagen den 4 maj, innan vi har en spelledig helg. ⚽️

Dubbla poäng hos XXL.
2024-04-22 13:57

Besöksadress 📍

Hövdingavägen 1-3, 18706 Täby.

Telefon ☎️

E-post 📧

Sportkontoret@ikfrej.se

Sportkontoret har öppet:

Måndag: 09-17
Tisdag: 09-17
Onsdag: 09-17
Torsdag: 09-17
Fredag: 09-17

(Lunchstängt mellan 12-13)

Café Frejknuten har öppet:

Vardagar: 17-21