Snörapport -
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Bli medlem i IK Frej Täby Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Välkommen till IK Frej Täby Fotboll
 
Rehabteamet tar hand om våra ledare!
2023-11-24 14:19

Tack vare vårt förmånliga avtal med Rehabteamet Vallentuna så erhåller alla ledare i IK Frej Täby Fotboll 50% rabatt på behandlingar. Max 4 ggr per år mot uppvisande av digitalt medlemskort. Ni hittar Rehabteamet Vallentuna på Tellusvägen 17 B mittemot Lidl.

Snötäckt Vikingavallen
2023-11-22 15:45

På grund av snöfallen är samtliga planer på Vikingavallen täckta av snö.

 

För senaste uppdateringar angående planernas tillgänglighet, vänligen besök kommunens hemsida här

Årets julklapp är här - Frej Handduk!
2023-11-20 15:14

Nu närmar vi oss juletider, och årets julklapp är här, En Frej handduk! Den svarta handduk pryds av ett snyggt relief-skuret Frej-emblem och har en vävd bård längs kortsidorna.

 

Du har nu möjligheten att förboka din handduk. Handdukar finns nu tillgängliga för avhämtning på Vikingavallen under kontorstid, måndag till fredag mellan 9 och 17. För andra tider, vänligen kontakta oss på sportkontoret@ikfrej.se för att arrangera hämtning

 

Från och med idag tar vi emot bokningar via Swish på vårt Swishnummer "123 443 66 30". Priset är 239 kronor per handduk. Ange namn och e-post

 

Ge bort en Frej Handduk i år och sprid en frejdig jul till dina nära och kära. En gåva som alla Frejare kommer att uppskatta under julen!

Dags för lite fredagsgodis...Titania förlänger sitt partnerskap över 2024.
2023-11-17 09:28

Titania är ytterligare ett företag som nu förlänger sitt samarbete med IK Frej Täby Fotboll.

 

Alltfler företag värdesätter idag mångfald, jämställdhet och samhällsnytta i sin verksamhet och just dessa tre nyckelord var avgörande faktorer när Titania idag förlängde sitt sponsoravtal med IK Frej Täby Fotboll över säsongen 2024.

Åter igen kan vi med glädje konstatera att vårt omfattande värdegrundsarbete både uppskattas och delas med alltfler företag i vårt närområde. Detta i kombination med exponeringen på Vikingavallen blev en ”perfect match” för Titania konstaterar Johan Rydberg, IK Frej Täby.

 

Titania är idag en av Stockholms snabbast växande fastighetsutvecklare med aktuella projekt i såväl Täby som Vallentuna.

”Vi älskar städer som för människor närmare varandra. Vi bygger moderna hem och levande stadsmiljöer att leva livet i. Det är bra för människorna i staden, den sociala hållbarheten och miljön”

 

Ett stort tack till Titania för ert värdefulla stöd!

2023-11-15 12:37

Flinks Järn är ett familjeägt företag som startade sin verksamhet i Stockholm redan år 1907. Idag finns de representerade med fem snabbgrossar i Stockholmsområdet, varav en i Arninge, fyllda med verktyg, maskiner och övriga tillbehör för att kunna göra yrkesfolkets vardag lite enklare. Flinks Järn har sponsrat IK Frej alltsedan år 2015 och förlänger nu samarbetet med ytterligare ett år vilket inkluderar hela vår fotbollsverksamhet från knattarna och ända upp till våra seniorlag på herr- och damsidan. I gengäld kommer varumärket Flinks Järn att exponeras i sammanhang där många av företagets kunder har ett stort lokalt engagemang samtidigt som IK Frejs växande affärsnätverk kommer att generera Flinks Järn nya unika kontaktmöjligheter.
 
Stort tack för ett mycket uppskattat samarbete!
#forzafrej

 
 
BLI MEDLEM

Besöksadress 📍

Hövdingavägen 1-3, 18706 Täby.
Box 6038

Telefon ☎️

08-510 116 75

E-post 📧

Sportkontoret@ikfrej.se

Sportkontoret har öppet:

Måndag: 09-17
Tisdag: 09-17
Onsdag: 09-17
Torsdag: 09-17
Fredag: 09-17

(Lunchstängt mellan 12-13)

Café Frejknuten har öppet:

Vardagar: 17-21
Helger: 09-18

Nyheter från våra lag