SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Projektledare för Dam/Flicksatsningen 2024

Om IK Frej

Välkommen till IK Frej Täby Fotboll, en av Norrorts mest framstående fotbollsföreningar med ett stort engagemang för både tjejer och killar. Med över 900 aktiva spelare och 140 dedikerade ledare är vi en blomstrande gemenskap som sträcker sig från de allra yngsta till seniorlagen.

Vår verksamhet samlas med träning och hemmamatcher på Vikingavallen i Täby Kyrkby. En idrottsanläggning som erbjuder utmärkta förutsättningar till en inspirerande fotbollsmiljö och möjligheter till utveckling. På vårt Sportkontor arbetar för närvarande 3.5 anställda som tillsammans stöttar föreningen och dess ledare.

 

Vår Ambition

IK Frej har en önskan att ytterligare utveckla vår dam- och flickverksamhet. Det gör vi genom att göra en extra satsning på spelarutbildning för IK Frejs tjejer med ambition att fler ska upptäcka sin passion för fotboll och för den som vill, att förverkliga sina fotbollsdrömmar. Vi letar efter dig som vill vara en nyckelspelare i att driva denna utveckling framåt. I din roll som projektledare blir du en viktig del att bidra till en välmående utvecklingsmiljö för våra spelare på flicksidan.

IK Frejs ambition med projektet är att det ska:

 

  • pågå och utvecklas i minst tre år (för att sedan integreras i verksamheten)
  • öka storlek på flickgrupper i ålder 6-10 år
  • öka antal spelare som är aktiva från 13 år och uppåt
  • öka antal spelare som ansluter till IK Frej efter 11 års ålder
  • öka antalet kvinnliga ledare i föreningen
  • att projektets arbetssätt blir en modell för hela föreningens framtida arbete