SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

 
Om klubben
IK Frej Täby grundades för mer än 40 år sedan av Åke Berghagen och hans kompisar. I dag har klubben mer än 1200 medlemmar, varav de flesta är verksamma inom fotbollen. Ca 50 % av Täby Kyrkbyns alla barn och ungdomar i åldern 7 - 17 år är medlemmar i föreningen.
 
Vikingen, IK Frej och Täby har alltid funnits med i klubbmärket och under år 2011 ändrade man också officiellt klubbnamn från IK Frej till IK Frej Täby. Den främsta anledningen var för att belysa varifrån vi kommer rent geografiskt, "Idrottsklubben Frej" avslöjade ju knappast att vi kommer från Täby för någon utanför kommungränsen. Eftersom Täby alltid funnits med i klubbens märke blev det ett enkelt och självklart namnbyte till IK Frej Täby efter säsongen 2011, i samma veva som herrfotbollens A-lag tog klivet upp i division 1 för första gången.
 

I dag har klubben mer än 1 200 medlemmar. Sedan 2009 bedriver vi även Boll- och Idrottslek, BOIL. Tanken med BOIL är att introducera barn mellan 5 och 6 år till idrott på ett kul och lekfullt sätt och verksamheten är minst sagt uppskattad. Efter ett år i BOIL fasas barnen över till föreningens idrotter, fotboll och innebandy.

Varmt välkomna till IK Frej Täby Fotboll – så många som möjligt, så länge som möjligt och så bra som möjligt.

 
 
Ordförande
Pontus Björnsson
E-post: Ordforande.ungdom@ikfrej.se
 
Klubbchef
Stefan Bellander
 
Sportchef
Oskar Olson
 
Utbildningsansvarig
Patrik Tirri
 
Kanslipersonal
Rasmus Hansson