SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

I startblocken för en ny säsong
2024-02-18 19:03

Idag spelade vi årets första träningsmatch på bortaplan mot Spånga och lyckades med en bra laginsats vända ett 0-2 underläge till vinst med 3-2.

 

Under vintern har vi fortsatt att träna flitigt, både utomhus när vädret tillåter och inomhus på Supercenter samt med fysisk träning på Prelivings studio. Detta ger oss en bra grund inför den kommande säsongen.

 

Med några nya spelare i laget är det spännande att delta i träningar och spela träningsmatcher för att bygga upp ett starkt lagspel och testa våra färdigheter mot verkligt motstånd.

IK Frej har en tydlig plan för att främja den sportsliga utvecklingen, och med satsningen på tjej- och damfotboll ser vi ljust på framtiden.

 

För vår del innebär detta bland annat gemensamma träningar med F2010-laget och givande matchspel för att anpassa oss till den nivå där våra spelare trivs bäst. Inför starten av Sanktan är flera träningsmatcher planerade.

 

Om du vill vara med när vi, både F2011-laget och Frejs tjejer, utvecklas till det bästa vi kan bli, är du välkommen att prova på att träna med oss. Kontakta vår lagledare Tommy på telefonnummer 073-6510797 eller via e-post lagledarefrejf11@gmail.com för mer information