SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Inför Sverige Belgien
2023-03-23 08:34

På fredag går vi 37 killar och 3 ledare (Anders, Martin och Anders) på EM-kvalmatchen Sverige - Belgien på Friends Arena. Det kommer bli en fantastisk upplevelse med några av världens bästa spelare på plan.

 

Vi samlas 20:15 utför Dechatlon som ligger inne i MoS men nära arenan (Matchstart 20:45)

Vi samlas inomhus då vädret är lite osäkert. Vi ledare planerar att vara i god tid och parkera en bit från arenan då det brukar vara chaos i parkeringshusen efter matchen. Efter matchen har vi återsamling utanför Dechatlon för överlämning till föräldrar som skjutsar. 

Det är viktigt att killarna är varmt klädda, gärna något gult och har laddade mobiler. Vi kommunicerar med killarna via snap vilket funkar väldigt bra. 

 

Vi köpte dessa biljetter för länge sedan det är därför många av dem nya killarna inte är med på tåget. Ni som känner på Er att ni inte swishat Anders Huge 0768881723 200 kronor för biljetten, gör gärna det. 

 

Forza Frej 

Tränargänget