Snörapport -
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Påsklov! Ingen träning sön 9 april och ny tid!
2023-04-04 08:37

Hej!

 

Tiden flyger fram och nu är det snart påsk då det ska ätas ägg och kanske en och annan godisbit. Träningen på söndag den 9 april är därmed inställd eftersom att ledarteamet tar lite ledigt. 

 

I söndags var det killarnas sista inomhusträning för den här terminen och efter påsk börjar vi utomhus. Inomhussäsongen har varit toppen och killarna har verkligen utvecklats.


Ny träningstid framöver är kl 11 - 12 och vi träffas på 7v7-planen. Kallelse skickas ut i vanlig ordning och vi ser gärna att ni svarar om ni kan komma eller inte. Ni har blivit väldigt mycket bättre på det, så en eloge till er föräldrar! Det underlättar för oss ledare att i god tid veta antalet barn som dyker upp.

 

Se gärna över killarnas utrustning så att dom är kittade för utomhusspel. Det är hos XXL som profilprodukter finns att köpa men det är absolut inget krav utan kläder efter väder och bra skor och benskydd är det som gäller.

 

Om ni vet andra killar födda 2016 som vill börja spela med oss så hojta till. Vi har plats i gruppen! Vi återkommer med kallelse till föräldramöte m.m.

 

Ha ett finfint påsklov och njut av det förhoppningsvis vackra vädret!

 

Ledargänget P2016