SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Mycket att se fram emot i februari
2023-02-01 12:28
Stolta vinnare av Ersans Pokal 2022

Vi lägger en givande och omväxlande träningsperiod i januari bakom oss och ser fram emot att öka intensiteten ytterligare i februari.

 

Under december och januari har vi välkomnat Chrille, Micke, Matin, Kurt, Ali och Benjamin till laget och vi har ytterligare 2-3 spelare som provspelar med oss. Anton H har flyttat och börjat spela med Danderyd SK, Oskar S och Elton har lagt skorna på hyllan till förmån för andra sporter. Vi kommer sakna er killar - välkomna till vallen när ni vill! 

 

Under februari slutför vi vårt spel i futsalserierna och ökar antalet träningsmatcher 9m9. Vi håller fast vid planen att ställa om till 11m11-spel först efter sommaren och fortsätter erbjuda spelarna så mycket och nära bollkontakt som möjligt vilket vi tror gynnar deras utveckling i längden. 

 

Inom kort kommer vi att kalla till ett teoripass, dels om vår spelidé, dels fortsättningutbildning på fotbollspsykologin. Vi kommer även att initiera individuella spelarsamtal (survey är på väg ut). 

Bortom hörnet skymtar även ett dagsläger som just nu för lördagen den 11 mars som sannolikt kommer att gå av stapeln på hemmaplan. 

 

IK Frej kommer snart att erbjuda domarutbildning för våra spelare (några har redan gått genom SvFFs regi). Vi slår verkligen ett slag för detta - att vara domare utvecklar både ledarskap och sin egen fotbollskunskap. 

 

Heja Frej!