SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Juni, juli, augusti
2023-07-25 11:19

För hela året har jag väntat påJuni, juli, augustiFör vindarna är varma dåJuni, juli, augusti

 

- Per Gessle, 1995

 

Tiden går som bekant fort när man har kul, och det har vi i P2009 IK Frej Täby, det är sedan gammalt. Juni bjöd på fin fotboll och en påtaglig stark tävlingsperiod för våra tre lag i Sanktan där vi under många stunder visade för oss själva vilket otroligt skickligt spelförande lag vi kan vara - kul att se att träning ger resultat! 

 

33 spelare, ledare och massor med anhöriga upplevde en magisk Gothia Cup-vecka tillsammans där vi tyvärr inte gick så långt vi önskade, trots flera bra insatser. Men Gothia Cup var otroligt givande för laget som helhet; ett minne för livet. Vi konstaterar att bollen är rund och att om man inte vinner - lär man sig något.

 

En sak är säker - våra killar har etablerat en mycket hög lägstanivå, något att luta sig mot när hösten kommer. Och trots att det finns flera lata dagar kvar i hängmattan, så kommer oundvikligen hösten. 

 

Augusti - November 2023:

Som ni vet byggs 9m9-planen om på Vikingavallen vilket gör att vi är hänvisade till Brinkskolan samt Skarpäng, det blir helt ok. Tisdagsträningarna på 11m11 på Vikingavallen fortsätter enligt tidigare. Kalendern är uppdaterad! 

 

Första träningen efter sommaruppehållet är torsdag 3 augusti 19:00-20:00 på Brinkskolan och sedan fredag 4 augusti 18:00-19:30 på Skarpäng. Veckan därpå rullar vi igång "som vanligt" där vi även triggar tisdagsträningen med Emre / Alni. Sanktan rullar igång redan söndagen den 13 augusti. 

 

Fortsatt lycka till med sommarträningsprogrammet och välkomna tillbaka den 3 augusti !

 

/Tränarna P09