SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Sköna maj välkommen!
2023-05-05 12:16

Äntligen maj, äntligen vår  och äntligen "vardag" på Vikingavallen med träningar och Sanktanmatcher i en härlig fotbollslunk. "Vardagen" på Vikingavallen kommer att vara fram till sommaren, därnäst blir det en höst med torsdagsträning på Brinkskolan och fredagsträning på Skarpäng under tiden kommunen bygger om 9m9-planen på Vikingavallen. Tisdagsträningen fortsätter på 11m11 enligt tidigare. 

 

På träningarna fortsätter vi fokusera på individuell teknik, 4S och det "kollektiva tempot" och det går sakta och säkert framåt. Vi fortsätter bygga fys och självförtroende med bollen parallellt med att vi lär känna varandra (många nya spelare under våren). Vi är i skrivande stund 48 spelare i laget. Parallellt med fotbollsträningen fortsätter den utmärkta mental träningen enligt plan - verkligen givande utbildning för spelarna! 

 

Vi slår ett slag för lagfotograferingen den 22 maj klockan 19:10 (gula strumpor, fotbollsskor, svarta short - tränarna tar med gula matchtröjor). Kul om hela laget kan vara med vid fototillfället! 

 

Heja Frej!