SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Frej Täby Fotbollsförening
Fotboll

Mars är här!
2023-03-07 21:18
Träningsmatch mot Landskrona BOIS på ett blåsigt Ulkavallens IP, maj 2022

Det var ett taggat gäng som kom utvilade och fotbollssugna efter sportlovet i början av veckan. 38 spelare i minus tre (3) grader på ett fint plogat Erikslunds BP. Härlig inställning, intensitet och fokus på träningen! Gött att vara igång igen ordentligt! 

 

Med februari tackar vi för futsalserien som nu är färdigspelad. Kul att hålla igång över vintern för de som "bara" kör fotboll och tack till motståndare, domare och anhöriga som deltagit under futsalsäsongen! 

 

Truppen börjar sätta sig där vi har välkomnat David, Bogdan och Vincent till IK Frej Täby och tackat Anton R som satsar på handbollen framgent. Tack för tiden med oss Anton, du är en superkille som är välkommen ned till Vikingavallen och laget när du vill! 

 

I mars har vi massor med träningar att se fram emot. Vi kör på med fotbollspassen och SPC enligt tidigare och ökar antalet träningsmatcher. Vi kör dagsläger i Täbyområdet lördagen den 18 mars, där vi får tillfälle att prata igenom spelidé utöver träning och häng med kompisarna. 

 

Mars innebär även startskottet för föreningens mentala träning där vi - tillsammans med PA15, PA17 och PA19 erbjuds åtta (8) pass med Elin Pedersen som genomfört denna utbildning väldigt framgångsrikt och uppskattat inom IK Frej förra året. 

 

Kung Bore släpper inte greppet än och vi gör det bästa av läget som vanligt och kör så det ryker!

 

Heja Frej!